Øyelokkoperasjon

Slapt bindevev over og under øynene eller poser får øynene til å virke trette eller oppsvulmet. Ikke bare øynene, men hele utseendet blir påvirket av dette og får deg til å virke trett og eldre. En øyelokkoperasjon vil gi et mer åpent blikk og vil føre til et mer ungdommelig og frisk utseende.

Ved øyelokk operasjon brukes som regel laserteknologi som gir mikrokirurgiske inngrep tilnærmet helt uten blødninger. Sårhelingen foregår gjerne i løpet av en uke.

Panne

Glabellarynken eller også kjent som „vredesrynken“, lar seg veldig godt fylles igjen ved hjelp av innsprøytning av hyaluronsyre og det „sinte“ uttrykket blir minsket. I denne regionen egner det seg godt med en behandling i kombinasjon med botox.

Øyne

Mimikkrynkene rundt øynene er de såkalte „kråkeføttene“. Dette kan få deg til å se trøtt og uavslappet ut. Som botemiddel mot dette, injiserer vi botox rundt øyet i muskelen Musculus orbicularis oculi. Musklen blir avslappet og rynkene forsvinner.

Priser

Botox 1 område

1800,-


Botox 2 områder

3300,-


Botox 3 områder

4500,-


Fillers 0,5 ml.

2000,-


Fillers 1,0 ml.

2900,-


Sinnarynke

3500,-


Øvre øyelokk

16000,-


Nedre øyelokk

18000,-


Øvre/nedre øyelokk

32000,-


Lepper

Smale lepper kan man fylle veldig naturlig igjen med hyaluronsyre, uten at dette gir deg et „innsprøytet“ utseende. Drømmen om fyldige lepper er rask og uproblematisk å oppfylle. Hyaluronsyre egner seg også for å fylle opp små rynker, som oppstår rundt over- og underleppen. Sammenstyrtede munnviksregioner kan man også få hevet. Som følge av aldringsprosessen kan kinnene bli slappe og på grunn av dette kan det oppstå hudfolder rundt munnvinkelen. Disse gir ofte et trøtt og morskt uttrykk, og lar deg se eldre ut enn det du er. Med hyaluron kan man heve disse hudfoldene og det oppstår en utglatting av disse områdene.

Botox

De fleste rynkene i ansiktsområdet, er de såkalte mimikkrynkene. De oppstår ved gjentagende muskelbevegelser, som med tiden setter sine spor igjen. Dette skal hindre ved at de mimiske muskulaturene som forårsaker rynkene, blir svekket. Vi passer på at doseringen blir riktig tilpasset, for å forhindre stive ansiktstrekk og for at en naturlik mimikk blir beholdt. Type A av botox (botulinum toxin), blir injisert med veldig tynne nåler i de berørende musklene. Innen 3-7 dager begynner virkningen å virke og holder seg i 4-7 måneder.