Øyelokkoperasjon

Slapt bindevev over og under øynene får øynene til å virke trette eller oppsvulmet. Ikke bare øynene, men hele utseendet blir påvirket og det får deg til å virke trett og eldre. En øyelokkoperasjon vil gi et mer åpent blikk, og vil føre til et mer ungdommelig og friskt utseende.

Ved øyelokkoperasjon brukes laserteknologi som gjør inngrepet tilnærmet helt uten blødninger. Sårhelingen foregår gjerne i løpet av en uke.

Panne

Glabellarynken,  også kjent som „sinnarynken“, lar seg veldig lett minskes ved hjelp av innsprøytning av hyaluronsyre.  I denne regionen egner det seg godt med en behandling i kombinasjon med botox.

Øyne

Mimikkrynkene rundt øynene er de såkalte „kråkeføttene“. Disse  kan få deg til å se trøtt og sliten ut. Vi injiserer botox i  muskelen Musculus orbicularis oculi. Musklen blir dermed mer  avslappet og rynkene forsvinner.

Priser

Botox 1 område

2 250,-


Botox 2 områder

4 100,-


Botox 3 områder

5 600,-


Fillers 0,5 ml.

2 500,-


Fillers 1,0 ml.

3 600,-


Sinnarynke

4 300,-


Øvre øyelokk

20 000,-


Nedre øyelokk

27 000,-


Øvre/nedre øyelokk

40 000,-


Profhilo 1 område

4 100,-


Profhilo 2 områder

7 500,-

Lepper

Smale lepper kan man fylle veldig naturlig igjen med hyaluronsyre, uten at dette gir deg et „innsprøytet“ utseende. Drømmen om fyldige lepper er rask og uproblematisk å oppfylle. Hyaluronsyre egner seg også for å fylle opp små rynker, som oppstår rundt over- og underleppen. Sammensunkende munnviksregioner kan man også få hevet. Som følge av aldringsprosessen kan kinnene bli slappe og på grunn av dette kan det oppstå hudfolder rundt munnvinkelen. Disse gir ofte et trøtt og morskt uttrykk, og lar deg se eldre ut enn det du er. Med hyaluron kan man heve disse hudfoldene og det oppstår en utglatting av disse områdene.

Botox

De fleste rynkene i ansiktsområdet er de såkalte mimikkrynkene. De oppstår ved gjentagende muskelbevegelser som med tiden setter sine spor. Dette kan man hindre ved at de mimiske musklene som forårsaker rynkene blir svekket. Vi passer på at doseringen blir riktig tilpasset for å hindre stive ansiktstrekk og for at en naturlig mimikk blir beholdt. Type A av botox (botulinum toxin) blir injisert med veldig tynne nåler i de berørende musklene. Innen 3-7 dager kommer effekten og resultatet vil holde seg i 4-7 måneder.

Profhilo

Profhilo er en ny anti-aging injeksjonsbehandling med hyaluronsyre som gjenoppretter hudens
fasthet, elastisitet, fuktbalanse og glød. Prophilo vil med noen få, nøyaktige plasserte injeksjoner ha evne til å spre seg under hudoverflaten og gi huden et mer «plumpet», oppstrammet og ungdommelig utseende. Denne behandlingen er også super
på halsen.

Behandlingen er enkel og rask, og har ingen nedetid.

Det er nødvendig med 2-3 behandlinger med 1 måneds mellomrom for best resultat.