Bodylotion du kommer til å elske

Ta deg til å påføre en god bodylotion, det gir en følelse av velvære og luksus. Myk og smidig hud er både lekker og delikat. Alle produktene kan du kjøpe hos oss på Engen 4, eller i vår nettbutikk www.beldi.no.

Retrouve Body Oil

Kroppsolje i verdensklassen. Uparfymert kroppsolje til å opprettholde myk, smidig, glatt og strålende hud. Inneholder ingredienser som antioksidanter og vitaminoljer i tillegg til rikelig med nærende og mykgjørende avokadoolje og squalane. Gir en hydrert, beroligende og silkemyk følelse.

Retrouve Body Oil kan kjøpes her

Doctor Babor Ultimate Forming Body Cream

Rik, luksuriøs kroppskrem med peptider og algeekstrakt som stimulerer kollagensyntesen for en synlig fastere og jevnere hud. Inneholder 5% Biogen Plant Extract som fremmer hudens regenerering, jevner ut og gjør arrvev mindre fremtredende. Forebygger mot strekkmerker, styrker hudens naturlige beskyttelse og gir huden spenst.

Doctor Babor Ultimate Forming Body Cream kan kjøpes her

Glyactil Smoothing Bodylotion

Elixir sin bodylotion er vår medisinske bodylotion favoritt! Peeler, fukter og pleier i ett. Glyactil Smoothing Bodylotion kan brukes hver dag og året rundt, men pass på ved soling at du bruker solbeskyttelse. Glyactil Smoothing Bodylotion er også meget effektiv på akne/kviser og nupper på kroppen.

Virkestoff
Fruktsyre: Inneholder glykolsyren Alfa- (AHA). Glykolsyrer virker i det øverste hudlaget og svekker bindingene mellom hudcellene i overhuden og gir en lett avskalling av huden (peeling). Dette fjerner det øverste hornlaget og gir en glattere, renere hud. Studier har også vist at glykolsyrer stimulerer kollagenproduksjonen. Inneholdre ren glykolsyre med pH 4 for å gi maksimal effekt.

Anbefalt bruk
Brukes 1-2 ganger daglig. Produktet kan prikke og svi litt, og virkestoffet kan gi lett irritasjon i starten. Forvent å se effekt etter 1-2 ukers bruk. Husk dette er en bodylotion med meget aktive ingredienser og brukes for å skape en hudforbedring.

Glyactil Smoothing Body Lotion kan kjøpes her