C-Vitamin: Ingrediensen du vil elske!

C-Vitamin er en av de aller beste ingrediensene innenfor hudpleie, uansett hudtype og hudtilstand. C-Vitamin er best i flytende form som serum, da C-Vitamin mister litt av sin effekt når det kommer i kontakt med oksygen. Et C-Vitamin Serum taper sin effekt etter det er åpnet – holdbarheten til et C-Vitamin serum er gjerne 3 måneder.

Hvilken C-Vitamin som passer deg og din hud er individuelt, og derfor har vi på Annes Hudpleie & Spa flere varianter for å dekke alles behov.

Hva gjør C-Vitamin?

1.) Jevner ut pigmentering og forebygger nye. C-Vitamin er en av de beste ingredienser for å beskytte mot solskader og pigmentering! C-Vitamin og solfaktor i kombinasjon med hverandre er det beste du kan bruke både når det kommer til anti-age og pigmenteringer.

2.) C-Vitamin gir glød til gusten hud. Gusten hud kjennetegnes gjerne med dårlig blodsirkulsjon og grov hudstruktur. C-Vitamin styrker veggene i blodkarene .

3.) Når du tilfører huden C-Vitamin styrkes huden mot sol, ujevn hudtone og solskader.

4.) C-Vitamin beskytter mot frie radikaler, forurensning, stråling og sol!

5.) Vitamin C stimulerer produksjonen av kollagen i huden. Kollagen er proteinet som gir struktur til huden, og er med på å holde huden fast og spenstig.

6.) C-Vitamin har en anti-inflammatorisk effekt og reduserer derfor både irritasjon og betennelser i huden.


Beldi er en hudpleieserie som har flere C-Vitamin serum varianter. Beldi sine serum kan kjøpes hos oss på Engen 4 eller i vår nettbutikk www.beldi.no