Nyhet fra Elixir

Niactil Anti Age Eye Gel fra Elixir er en lett gel som tilhører Niactil familien. Den inneholder virkestoffene niacinamide og koffein som er gunstig mot tidlig aldringstegn som ujevnt pigment, fine linjer, hevelser og mørke ringer. Videre inneholder den antioksidanter og peptider som fremmer bedre fuktighet og gir en fyldigere og strammere hud.

Anbefalt bruk: Tynt lag påføres 1-2 ganger daglig over og under øyeparti. Øyekremer skal ikke påføres for tett opp mot øyet. Niactil Anti Age Eye Gel kan også brukes som et serum under en øyekrem som en mer aktiv anti aging-behandling.


• Passer alle hudtilstander.
• Fremmer bedre fuktighet og spenst.
• Minimerer poser og mørke ringer.
• Reduserer ujevnt pigment og fine linjer.

Du kan handle produktet hos oss på Engen 4 eller vår nettbutikk www.beldi.no