Forurensing på huden?

Bor du i en by? Da er du utsatt for forurensing på huden.

Hva gjør forurensing på huden?

  • Fremskyver aldringsprossesen i huden vår! Forurensing skaper stress i huden, og fører til at aldringsprossesen faktisk går fortere enn normalt.
  • Fører til grov, gusten hud, rødhet og ujevn hudoverflate, samt mangel på naturlig glød!
  • Stresset hud fører til stresset hudbarriere og økt sensitivitet, tørr og stram hud.

Hvordan motvirke forurensing og dets skadelige effekter på huden?

Biologique Recherche “Anti-Pollution” serie VIP O2 har spesialisert seg nettopp på å motvirke forurensing på huden. Kombinasjonen av oksygen og antioksidanter fører til en jevnere, klarere og smidigere hud med mer glød – samtidig som du pleier og forebygger hudaldring.

Lait VIP O2 – Den viktige rensen! Å fjerne alle forurensninger og urenheter er helt essensielt for en strålende hud. Lait VIP 02 er fuktighetsgivende, pleiende, beroligende og er en mild rens som skånsomt renser og mykgjør huden.

Masque VIP O2 – Perfekt maske for ujevnheter og stresset hud som trenger glød! Masken pleier huden og styrker hudbarrieren. Masque VIP 02 brukes av alle hudtilstander, og kan brukes opp til 2 ganger i uken. Kan også brukes rundt øyne for å redusere mørke ringer.

Creme VIP O2 – Gir umiddelbart glød og vitalitet til huden. Mykgjør, klargjør, pleier og motvirker grovhet og fine linjer. Fukter, stryker hudbarrieren og forebygger hudaldring. Beskytter huden mot forurensing

Fluide VIP 02 – Nøkkelen til å forhindre forurensing på huden er antioksidanter. Fluide VIP O2 er toppserum full av antioksdanter som vil beskytte og gi en god primer effekt på huden.

Protection U.V – En av våre favoritt kremer med faktor. Denne kremen beskytter mot UVA, UVB, og HEV. Ideel i kombinasjon med antioksidanter for å beskytte huden mot ytre påvirkninger. Virker beroligende, fuktighetsgivende og anti-age.

Alle produktene fra VIP O2 kan du kjøpe hos oss på Engen 4, eller på vår nettbutikk (https://beldi.no/produkt-kategori/biologique-recherche/)