Juletilbud fra Babor

Doctor Babor Collagen Booster Kit

 • Babor Lifting Cellular Collagen Booster Cream 50ml: Lifting Cellular Collagen Booster Cream er en ansiktspleiekrem spesielt utviklet for å stamme opp huden og for å redusere synligheten av fine linjer og rynker. Kremen er beriket med en 2% tripeptid blanding som aktiverer hudens naturlige produksjon av kollagen, mens hyaluronsyre tilfører rikelig med fuktighet. Resultatet er en friskere og mer strålende hud med ungdommelig glød. Fordeler:
  • Reduserer linjer og rynker.
  • Forbedrer elastisiteten i huden.
  • Merkbart fastere og mer ungdommelig hud.
 • Doctor Babor Eye Cream Day 15ml: øyekrem med umiddelbar virkning og en oppkvikkende effekt. Gir økt glød i huden under øynene, og gir en økt mikrosirkulasjon som fjerner mørke ringer.
 • Doctor Babor Collagen Infusion 2x7ml: 
 • Løfter og fyller ut rynker og linjer innenfra og gir en betydelig glattere, fastere og mer ungdommelig hud. Intensiv fylling og styrking av huden innenfra gjennom optimering av kollagen- og elastin. Hele settet til 1490,-

Produktet kan kjøpes hos oss eller i vår nettbutikk https://beldi.no/produkt/doctor-babor-collagen-kit/

HSR Lifting Set

 • Babor HSR Lifting Extra Firming Cream 50ml: HSR Lifting Extra Firming Cream er en luksuriøs anti-age pleiekrem som virker utglattende på rynker og linjer. Kremen passer for moden hud og er effektiv mot alle typer linjer og rynker, som tørrhetslinjer og aldringsrynker. Gir huden et glattere og fyldigere utseende gjennom økt elastisitet i huden. Inneholder målrettede ingredienser for en voksen hud. Den inneholder HSR Lifting Complex som har fantastiske effekter: Hudens elastisitet forbedres merkbart, huden beskyttes mot negativ miljøpåvirkning samtidig som rynker og linjer reduseres og forebygges effektivt. Fordeler:
  • Glatter ut rynker og linjer.
  • Hudens elastisitet forbedres merkbart.
  • Beskytter huden mot forurensing.
  • Rynker og linjer reduseres og forebygges effektivt.

HSR Lifting Eye Cream 15ml: HSR Eye Cream er en øyekrem med en intensiv lifting effekt, minimerer linjer og glatter ut. Øyekremen er en luksuriøs spesialpleie for øyeområdet. Den inneholder HSR Lifting Complex som har fantastiske effekter: strammer og glatter øyeområdet og løfter øyelokket. 

Produktet kan kjøpes hos oss eller i vår nettbutikk: https://beldi.no/produkt/babor-hsr-lifting-set/

Årets adventskalender fra BABOR inneholder 24 gaver som gir huden maksimalt med glød. En hel månedskur med ampuller skjuler seg under lukene. Liten i størrelse, men med stor effekt – ampullene inneholder aktive ingredienser som bygger opp, beskytter og øker hudens fasthet.

 • Hydra Plus – Superboost av fukt for alla hudtyper
 • Algae Vitalizer – Vitaliserende detox-ampull med algekstrakt
 • Stress Control – Beroliger sensitiv hud og beskytter mot stressrelatert aldring
 • Beauty Rescue – Trippeleffekt: fuktbevarende, styrkende, fornyende
 • Active Night – Skjønnhetssøvn for vital og uthvilt hud
 • 3D Firming – Fastere konturer, styrket kjevelinje og spenstigere hud
 • Lift Express – Umiddelbart oppstrammende og utjevnende effekt
 • GRAND CRU The Rose – fornyende effekt
 • GRAND CRU The White – glødgivende effekt
 • GRAND CRU The Black – cellebeskyttende effekt

Babor Adventskalender kan kjøpe i vår klinikk, 695,-