Nyheter fra Biologique Recherche hos oss

Vi har 3 spennende nyheter fra Biologique Recherche hos oss!


Creme au Collagene Marin
Crème au Collagène Marin står for fukt og spenst. Kremen inneholder gjær for å gi næring til huden, BR sitt botaniske kompleks med blant annet bjørk, eføy og oligopeptider som regenererer, fukter og strammer huden. Kremen gir glød og minske porer, og gir friskhet og fuktighet, slik at du føler deg ungdommelig, klarere og mer strålende. Passer for en ung, voksen hud.


Creme Splendide

Crème Splendide er en intensiv krem som gir øyeblikkelig fasthet og glød. Oligopeptid av miltekstrakt vil hjelpe til med fasthet, mens gjæren vil vitalisere huden din. Crème Splendide kan også brukes som halskrem og anbefales vanligvis for en mer moden hud. Kan brukes morgen og kveld og passer alle hudtyper.


VG Tensil
Et oppstrammende botanisk serum som hjelper hud til å bli fastere. Hydrogenprotein hjelper huden fra innsiden til å stimulere kollagensyntesen og cellefornyelsen. Passer også på en fet hud. Sérum VG Tensil er en intensiv blanding av aktive ingredienser som gir glød og regenerere huden. Denne avanserte formelen beriket med planteekstrakter og oligopeptider vil forebygg hudaldring og virke oppstrammende. Dette serumet er ideelt til å bruke regelmessig, eller til spesielle anledninger der det kreves ekstra løft – serumet vil gjøre huden yngre og mer strålende.

Alle produktene til franske Biologique Recherche kan kjøpes hos på Engen 4 eller i vår nettbutikk. (www.beldi.no)