Kosmetisk dermatologisk sykepleier Maren

MAREN, 10 ÅR PÅ ANNES!
Maren begynte hos oss da hun var 18 år, og er her fortsatt.Hun er utdannet hudterapeut fra Bjørgvin Videregående skole i Bergen og har for 1 år siden avsluttet sykepleierutdannelse ved Høyskolen i Bergen. I ettertid har hun blitt kurset og videreutdannet av bl.a. kirurg Dr. Stein Tveten som vi har samarbeidet med i mange år.


Her er litt om de forskjellige behandlingene Maren utfører hos oss:


Panne

Glabellarynken eller også kjent som „sinnarynken“, lar seg veldig godt fjernes med botox. De fleste rynkene i ansiktsområdet, er de såkalte mimikkrynkene. De oppstår ved gjentagende muskelbevegelser, som med tiden setter sine spor igjen. Dette kan en hindre ved at de mimiske muskulaturene som forårsaker rynkene, blir svekket. Vi passer på at doseringen blir riktig tilpasset, for å forhindre stive ansiktstrekk og for at en naturlik mimikk blir beholdt. Type A av botox (botulinum toxin), blir injisert med veldig tynne nåler i de berørende musklene. Innen 3-7 dager begynner virkningen å virke og holder seg i 4-7 måneder.


Øyne

Mimikkrynkene rundt øynene er de såkalte „kråkeføttene“. Dette kan få deg til å se trøtt og sliten ut . Som botemiddel mot dette, injiserer vi botox rundt øyet i muskelen Musculus orbicularis. Muskelen blir avslappet og rynkene forsvinner.


Lepper

Smale lepper kan man fylle veldig naturlig i med hyaluronsyre, uten at dette gir deg et „innsprøytet“ utseende. Drømmen om fyldige lepper er rask og uproblematisk å oppfylle. Hyaluronsyre egner seg også for å fylle opp små rynker, som oppstår rundt over- og underleppen. Linjer i munnviksregionen kan man også få hevet. Som følge av aldringsprosessen kan kinnene bli slappe og på grunn av dette kan det oppstå hudfolder rundt munnvinkelen. Disse gir ofte et trøtt og morskt uttrykk, og lar deg se eldre ut enn det du er. Med hyaluron kan man heve disse hudfoldene og det oppstår en utglatting av disse områdene.


Hva er din favorittbehandling å utføre? Jeg elsker å jobbe som kosmetisk sykepleier. Jeg er veldig opptatt av klientens sikkerhet, og at klienten får et fint og naturlig resultat hos meg. Både fillers og botox er spennende å jobbe med. En fin hudkvalitet er også viktig for helheten, og jeg tilbyr også hudanalyse for å kunne skreddersy et hudpleieprogram.


Hva er din beste opplevelse som kosmetisk sykepleier? Den beste opplevelsen er å få gå til en jobb man elsker. Når man får se fine resultater, og ikke minst fine tilbakemeldinger fra kunder som er fornøyd, det gjør dagene ekstra fine.Det er alltid noe nytt og lære, og jeg møter mange fine mennesker både som sykepleier og kosmetisk sykepleier.


Hvilke hudpleierutiner har du? Vi har flere eksklusive hudpleieserier hos oss, med mange gode produkter. Vår nyeste superserie er franske Biologique Recherche, som kun noen få klinikker i Norge får lov til å selge. Jeg bruker Biologique Recherche på vinteren og Elixir Cosmecuticals om sommeren.

Fra Elixir bruker jeg Niactil Cleanser, Ceactil Serum, Niactil 4% og Ultradefence Pro SPF 30. Av Biologique Recherche sine produkter velger jeg VIP02 cleanser, lotion P50W, Amniotique serum og Dermo RL som fuktighetskrem natt og dag. Masque Vivant er jeg også veldig glad i.


For å bestille time hos Maren kan du komme innom oss på Engen 4, ringe 55231405 eller booke gjennom vår hjemmeside www.anneshudpleie.no