Skinsavers by Beldi

Et balansert kosthold med mye antioksidanter vet vi er veldig viktig – men hva er antioksidanter, og hva gjør de, og hvorfor er de så viktige for oss?
Både huden og kroppen vår er i konstant arbeid og endring – menneskekroppen er et unikt maskineri som jobber hver dag for å holde oss friske. Frie radikaler som antioksidanter bekjemper, er et stoff vi produserer naturlig og frie radikaler kan også komme utenfra (tobakk, dårlig kosthold, dårlig livsstil og stress.) Frie radikaler gjør blant annet at vi eldes fortere – det påvirker hele kroppen vår. Antioksidanter gjør at cellene våre blir sterkere, sunnere og lever lengere – med andre ord du forsinker aldringsprosessen i huden, og en hel rekke andre negative prosesser i kroppen vår.
Antioksidanter er like viktig for å pleie innsiden av kroppen som utsiden. Antioksidanter i hudpleie har god effekt for å hindre tidlig aldring, rynker, ujevn hudtone, betennelser og pigmenteringer. Hos oss på Annes Hudpleie & Spa har vi flere hudpleieprodukter og kosttilskudd som har fine antioksidanter i seg. Hvilke produkter som passer best for deg, kan vi hjelpe deg med. En populær og viktig antioksidant som vi har nevnt flere ganger tidligere, er blant annet C-Vitamin.

Skin Beldi serumene kombinert med solfaktor i disse dager er det beste du kan bruke på huden din for å beskytte mot solskader og pigmentering.


Skin Beldi Phloretin – Rikt antioksidant serum med forebyggende ingredienser. Inneholder antioksidantene, 10% C-Vitamin, 2% Floretin og 0.5 Ferulinsyre. Phloretin serum beskytter både mot frie radikaler UVA, UVB og HEV (også kalt det blå lyset). Serumet forebygger pigmentering, ujevnheter og solskader. Huden blir også glattere, får finere hudstruktur og mer glød. Serumet kan brukes av alle hudtyper, og kan brukes både morgen og kveld.

Skin Beldi Vitamin E + Vitamin C 15% – Vitamin C + E er et kraftfullt antioksidant serum med 15% C-Vitamin og 1% E-Vitamin. Serumet inneholder Ferulinsyre og Hyaluronsyre. Serumet styrker, roer, forbedrer hud og jevner ut hudtonen. Serumet beskytter mot solskader, ujevn hudtone, pigmentering, frie radikaler, UVA, UVB og HEV. Dette serumet er ideelt å bruke for en tørr hud som ønsker å forebygge pigmentering og anti-age.

Skin Beldi Vitamin C 20% – Dette serumet er det sterkeste serumet i serien. Det inneholder hele 20% C-Vitamin. Serumet holder huden spenstig, beskytter, styrker, jevner ut pigment, stimulerer kollagen, glatter og generelt forebygger anti-age. Serumet beskytter mot frie radikaler, UVA, UVB og HEV. Produktet er lett absorbert i huden og kan brukes både morgen og kveld.

Produktene kan kjøpes hos oss på Engen 4, eller i vår nettbutikk https://beldi.no/produkt-kategori/skinbeldi/