Sommernyheter fra SkinBetter Science

SPF (faktor) er den øverste og absolutt viktigste delen av hudpleien i sommer. Faktoren beskytter huden mot aldring, linjer, rynker, ujevn hudtone, pigmentering og hudlidelser. Faktor bør man helst bruke året rundt, men spesielt i sommerhalvåret. På Annes Hudpleie & Spa har vi flere kremer med faktor som kan brukes som en dagkrem, kremer som passer for forskjellige hudtyper og hudtilstander. Disse dagkremene har gjerne flere funksjoner enn kun å beskytte mot solen. Noen har gode og viktige ingredienser som antioksidanter og vitaminer og vil virke anti-age. Kremene er også fuktighetsgivende og pleiende. Her er blant annet to gode nyheter fra SkinBetter Science.

SkinBetter Science – Tone Smart SPF 68 Sunscreen Compact

Tone Smart SPF 68 Sunscreen Compact er helt ny på det norske markedet. Den er en 100% mineralaktiv solbeskyttelse som tilpasser seg din hudtone og gir et hint av farge. Produktet kommer i en lekker og enkel forpakning. Du trenger ikke lenger å ta det umulige valget mellom effektivitet og eleganse når du velger denne mineralske solkremen. Produktet beskytter mot UVA (aldring), UVB (solbrenthet), HEV (blått lys) og infrarød stråling.

SkinBetter Science – Sheer SPF 50 Sunscreen Stick

Nyhet nummer to fra SkinBetter Science – Er en 100% mineralaktiv solbeskyttelse i en transparent og silkemyk stick. Den har en høy bredspektret beskyttelse SPF 50, og har en lett konsistens som er enkel å fordele jevnt. Den kan brukes alene eller over dagkrem eventuelt under foundation. Denne gir ingen hvite rester, er vannresistent og gir et matt resultat. Beskytter mot UVA (Aldring), UVB (solbrenthet), HEV (blått lys) og infrarød stråling.