Serum – Dry skin

Er du en av de som har tørr hud nå på vinteren? I dette innlegget har vi listet opp våre favoritter som gjennoppbygger fuktigheten i huden, og samtidig forebygger hudaldring.

Serum T.E.W.L. fra Biologique Recherche er et behandlende serum som reparerer og styrker hudens naturlige beskyttelse mot eksterne påvirkninger som kald og tørr luft og ekstreme temperaturer. TEWL står for Trans Epidermal Water Loss (fukttap), og serumet hjelper huden å forebygge dette.

Serumet styrker hudens barriere, slik at huden er mer motstandsdyktig og taper mindre fuktighet. Serumet skaper et beskyttende filter ved hjelp av reparerende ingredienser som bomullsolje og macadamiaolje. Inneholder også reparerende tranebær- og bringebærfrøolje og nærende ekstrakt fra havre, jojoba- og sesamolje som gir huden fuktighet, næring og reparerende beskyttelse.


Skin Beldi Hydra B5 er et oljefritt serum som kan brukes og kombineres med de andre serumene i serien for økt fuktighet og økt antioksidant effekt. Hyaluronsyren tiltrekker, binder og sørger for at huden opprettholder fuktighetsnivået. Hydra B5 bidrar til å reparere cellevev og gjennoppbygge huden. Serumet kan brukes morgen og kveld.

Green Leaf Serumet vil lindre og pleie tørr, irritert hud. Fine peptider vil virke helende og redusere fine linjer. Huden vil føles mykere og sterkere. Et supert serum som kan brukes både morgen og kveld under krem.

Vespera Bionic Serum fra Exuviance passer alle hudtyper og aldre, og har bevist effekt for intensiv fukt, bekjempelse av frie radikaler og hudforyngring, uten å stresse huden. En kraftfull blanding av polyhydroxisyrer, inkludert laktobionisk syre, provitamin A, C og E, havplanter og ekstrakt fra grapefrukt jobber sammen for å minske de synlige tegnene på aldring. Beskytter huden fra påvirkning fra miljøet med antioksidanter, samtidig som hudtonen forbedres og blir klarere. Passer også for rosacea, ekstremt tørr hud og acne, da serumet beroliger og reparerer effektivt. Oljefritt.