Hva er kjemisk peel?

Kjemisk peeling brukes for å forbedre solskader, store porer, pigmenteringer, acne, rynker og virker hudfornyende.
Prosedyren gir, som navnet tilsier, en overfladisk peel eller eksforliering av det ytterste hudlaget. Ordet kjemisk peel strekker seg fra overfladiske fruktsyrepeelinger for å gi huden glød, til dype peelinger mot rynker og arr. Dybden på peelingen avhenger av type virkestoffsom brukes og hvor lenge den er i kontakt med huden.

Vi på Annes har flere forskjellige peelinger fra ulike hudpleieserier, blant annet Elixir Cosmeceuticals, Exuviance, Skin Better Science og Doctor Babor Pro. De har ulike virkestoffer som glykolsyre, salisylsyre, melkesyre, PHA syre og retinol. Hvilken peeling som egner seg for deg, vil vi på Annes hjelpe deg med.

Kjemisk peel er en trygg og virkningsfull prosedyre, som gir en overfladisk hudfornyelse.
Mange lar seg skremme av ordet kjemisk peel og tror det innebærer mye flassing og dager hjemme fra jobb. Det er viktig å presisere at det er virkestoffet, styrken og hvor lenge den ligger på huden, som avgjør hvor dypt en kjemisk peel går.

Kjemisk peel anbefales alle som ønsker å jobbe målrettet mot hudforbedring som en kur eller ønsker en partypeel for mer glød og glattere hud.

Du kan bestille time på vår hjemmeside www.anneshudpleie.no eller ringe 55231405