Friskt pust fra Paris – Biologique Recherche

Et friskt pust fra Paris!

Etter mer enn 30 år i bransjen trengte vi litt nytt liv – og det har vi endelig fått!
Biologique Recherche.

Vi har funnet noe som har gjort noe med oss, vi har funnet en serie som krever noe av oss, og vi har funnet en serie som er annerledes, som er seriøs og som fungerer! Vi gleder oss til å bli mer kjent med Biologique Recherche og deres produkter. Det er en stor serie og vi har til nå fokusert på det vi tror passer best for oss og kundene våre her i Bergen. Senere vil vi utvide med blant annet kroppsprodukter og hårprodukter. Biologique Recherche er verdenskjent, spesielt produktet Lotion P50 er blitt et «it» produkt worldwide. Vi på Annes Hudpleie & Spa, er alle sammen blitt forelsket i produktene og behandlingene de tilbyr.

Soin Lissant er en ansiktsbehandling der vi starter med Skin Instant Lab – Skin Instant Lab er et apperat der vi måler fukt, spenst, pigment og talg i huden – vi ser hvilken hudtilstand du har idag, og hva vi skal gjøre i behandlingen for å opprettholde, eventuelt forbedre din hud.

Soin Lissant er en super behandling for deg som ønsker en «lift-effect» på huden. Selve behandlingen tilpasses spesifikt din hud, med banebrytende teknikker og ingredienser. Hver eneste Soin Lissant behandling begynner med Biologique Recherche sin signatur lymfemassasje. Behandlinger består også av kun Biologique Recherche sine produkter som rens, lotion, masker, serum, kremer, solfaktor, leppekrem, spesialprodukter og toppserum. Dette er avgjørende for hele behandlingen, at det kun benyttes Biologique Recherche produkter. Dette gir en bedre synergieffekt av alle produktene til Biologique Recherche og best mulig resultat. Dette også for at du som kunde skal få muligheten til kjenne på produktene og deres egenskaper – de fleste produktene i denne behandlingen kan du også kjøpe til hjemmebruk.

Soin Lissant inneholder mange aktive virkestoffer som aminosyrer, peptider, fettsyrer, hyaluronsyrer, glykolsyrer, melkesyrer, salisylsyre og bidronning gele. Alle terapeutene på Annes Hudpleie & Spa som utfører denne behandlingen har lang arbeidserfaring, og har fått grundig opplæring i både behandlinger og produkter av Biologique Recherches egne trainers.
Vi garanterer en avslappende stund med et resultat som er magnifique!

Du kan komme innom oss på Engen 4, eller ringe 55 23 14 05 for timebestilling.