NYHET FRA SKINBETTER SCIENCE

Peel Padsene fra Skinbetter peeler, fornyer, glatter, jevner ut og fjerner døde hudceller. Egner seg til alle hudtyper og hudtilstander,  Padsene skal bare brukes 2-3 ganger i uken på kveldstid, og gjerne kombineres med Interfuse Alpharet nattkrem (Forhør deg med din hudterapeut hva som er ideelt for deg og din hud)

SkinBetter Science vil at Peel Padsene skal være et tilleggsprodukt i ditt regime som vil gi en bedre effekt med de andre ingrediensene du tilfører huden, samt det gir en synergi effekt med andre produkter fra SkinBetter Science.

Peel Padsene inneholder et trippelsyre-complex som inneholder både glykolsyre, salisylsyre og melkesyre. Padsene inneholder også hyaluronsyre som gir fuktighet.

Trippelsyre komplekset og hyaluronsyre:

Glykolsyre har den minste molekylstørrelsen av alle AHA-syrene, noe som innebærer at den har best evne til å penetrere huden. Dette gjør at glykolsyre kan trenge ned i de dypere hudlagene og forbedre hudens spenst og tekstur. Derfor passer glykolsyre best for en moden, solskadet og tykkere hud, men kan også passe for en hud med acne eller pigmententeringer.

Melkesyre er en del av de naturlige fuktighetsfaktorene som finnes i huden og binder fuktighet i hudlagene. En frisk hud er svakt sur, og surheten i melkesyren er derfor pleiende. Den har også antibakterielle egenskaper. Melksyre passer først og fremst en tørr, fuktighetsfattig, pigmentert og moden hud.

Salisylsyre er perfekt å bruke for en fet eller kombinert hudtype med hudormer eller kviser, for å løse opp i talgpropper som kan lede til inflamasjoner i huden. Salisylsyre har også en anti-inflammatorisk effekt, noe som gjør at den passer bra for en hud med rosacea eller betent acne

Hyaluronsyre er ansvarlig for å holde fuktbalansen i huden på et normalt nivå, noe som sørger for en fyldig og sunn hud. Hyaluronsyre er derfor en viktig del av huden, mangel på stoffet vil gjøre at huden mister sin elastisitet og fyldighet, rynker vil bli mer synlige og huden føles tørrere.