Hva gjør forurensning med huden vår?

Å bo i en by har mange fordeler, men når det kommer til huden vår er det gjerne en ulempe. De fleste byer idag er påvirket av forurensning, det kjenner vår hud hver eneste dag. Ved å ikke  ta vare på og pleie huden kan dette føre til sliten, gusten hud som eldes tidlig.

Frie radikaler blir trigget av forurensningen som legger seg på huden vår, og kan skape ubalanse og skade cellene våre.

Hvordan beskytte huden mot forurensing?

Biologique Recherche VIP O2 linje skal blant annet beskytte huden mot forurensing. «Anti-Pollution Skincare» ved å øke konsentrasjonen av oksygen på overflaten av huden, som klargjør og motvirker dannelsen av frie radikaler på huden. Linjen inneholder flere av de nyeste og beste ingrediensene til nettopp å bekjempe forurensningseffekten på huden. Linjen er også generelt fin til å forebygge aldring, gi fukt og glød.

Hvilke produkter bør brukes?

Forurensning kan faktisk gå langt ned i huden og føre til flere komplekser på huden vår, nedenfor har vi listet opp produktene som bekjemper og fjerner forurensningens skade på huden.

Creme VIP O2 – Gir umiddelbart glød, styrker hudbarrieren, fukter og motvirker frie radikaler og virker anti-age. Huden blir fuktet, revitalisert, balansert og huden blir silkemyk.

Masque VIP O2 – Øker cellefornyelsen og gir fantastisk glød! Veldig fin for en sensitiv, stresset og ubalansert hud – huden blir gjenoppbygget, balansert og forebygger frie radikaler. Denne kan også brukes under øyne.

P50 Lotion – Fantastisk produkt som brukes på natt på grunn av sine peelende egenskaper. Inneholder alle de dokumenterte fine syrene i moderate mengder som håndterer både ujevnheter, tørrhet, fine linjer, porer, talg og acne på en og samme tid. Er helt flytende i konsistensen, så man tar litt på en bomullspads og klapper over hele ansiktet før serum og nattkrem. Et produkt alle bør ha i hyllene sine.

Creme Contour des Yeux VIP O2 – fukter, pleier og lysner det sårbare øyepartiet. Forebygger også både fine linjer og rynker. Det er den beste øyekremen fra Biologique Recherche om man ønsker å forebygge og pleie mørke ringer og poser under øyne.

Protecion UV – Dagkrem med SPF, som både beskytter mot UVA, UVB, HEV og påvirkninger fra forurensing. Lett krem som gir fantastisk glød på huden, med flotte og fine ingredienser som forebygger hudaldring.