Ny behandling: Easy Glow

En ny spennende behandling har nå ankommet hos oss. Vi ved Annes Hudpleie & Spa er veldig selektive på hva vi velger å ta inn, både på behandlinger og produkter. Alt vi tar inn har vært gjennom en prosess slik at vi kan stå får det enkelte produktet og behandlingen. Denne behandlingen heter Easy Glow – Easy Glow er en av de nyeste på markedet, og er en mesoterapi behandling.

Hva er Easy Glow?

Easy Glow er et stempel med 20 gullbelagte nåler som penetrerer huden og lager en kontrollert «skade». Denne skaden gjør at huden reagerer med å reproduserer nye, friske hudceller fortere enn normalt. Samtidig som vi gjør denne kontrollerte skaden påfører vi multiaktivt serum som gjør at selve prosessen går raskere, lettere og er mer skånsom. Serumet penetrerer via de 20 gullbelagte nålene ned i huden. Hvilket multiaktivt serum vi bruker avhenger på hvilken hudtype, hudtilstand og hvilket behov din hud har, dette blir vi enig om når vi sees ved behandlingsbenken.

Vi ønsker å gi dere som leser vår blogg et introtilbud på 990,-  på første behandling (Ordinær pris er 1500,-) En slik behandling varer ca 45-60 minutter. For å bestille time kan du ringe 55 23 14 05 eller bestille time online gjennom vår hjemmeside.